Asu lähellä koulua & keskustaa Vaasassa!

Lärkan

Lärkan Lärkan Lärkan Lärkan Lärkan Lärkan Lärkan Lärkan

Svenska lärarhögskolans bostadsstiftelse r.s. perustettiin vuonna 1972. Säätiön perustehtävään kuuluu helpottaa opiskelijoiden, ensisijaisesti ruotsinkielisissä oppilaitoksissa opiskelevien, asuntotilannetta. Säätiö tunnetaan Vaasassa nimellä Lärkan. Säätiön toimintaa hoitaa seitsemän (7) jäsenen hallitus, jossa kaksi (2) edustaa asukkaita/opiskelijoita.

Säätiö omistaa kaksi kiinteistöä, Lärkan I:n ja Lärkan II:n Vöyrinkaupungissa Vaasassa, ainoastaan kivenheiton päässä kauppatorista. Mukavalla kävelyetäisyydellä asunnoista sijaitsevat kaikki palvelut ja suurin osa oppilaitoksista. Vuonna 1974 ja 1981 rakennetut ja 2002-2003 peruskorjatut kiinteistöt tarjoavat asuntoja 200 opiskelijalle. Asunnot ovat hyväkuntoisia ja hyvin varustettuja. Pyörävarasto ja pesutupa sijaitsevat kiinteistöjen ensimmäisessä kerroksessa. Lärkan I:n kiinteistön pohjakerroksessa on peruskorjattua saunaosastoa. Asfaltoidussa pihapiirissä on runsaasti sähköpistokkeella varustettuja autopaikkoja. Myös merkittyjä autopaikkoja ilman sähkölämmitystä löytyy.

Vuokraan kuuluu vesi ja kiinteä internetyhteys. Soluasuntomme ovat kalustettuja (sänky, kirjoituspyötä, -tuoli, lepotuoli ja hylly).

Säätiö ostaa isännöintipalvelut Realia Isännöinti Oy:ltä ja kiinteistön ylläpidon hoitaa Vaasan Talopalvelu Oy.

Ajankohtaista

03-05-2019

Hei! Käy katsomassa Lärkanin vapaita asuntoja vuokraovessa: Vöyrinkatu 6 as 6 Vöyrinkatu 6 as 77 Muitakin asuntoja on tarjolla :). Täytä… »

17-11-2016

Vielä löytyy vapaita autopaikkoja. Ota yhteyttä Realian asiakaspalveluun, larkan@realia.fi, mikäli haluat vuokrata autopaikan. Vuokra on 5,80 €/kk.  Pysäköintiturva Oy valvoo… »

14-01-2016

Lärkanin uudet responsiiviset verkkosivut on julkaistu. Tervetuloa tutustumaan!

Lärkan & Vaasa

Vaasa Uni
Vaasa University of Applied Sciences

Salutorget / Kauppatori
Övretorget 2b

Hanken
Svenska handelshögskolan

Novia
Ammattikorkeakoulu Novia

Åbo Akademi
Strandgatan 2

Lärkan
Vörågatan 4

Realia
Fredsgatan 16